Jag vill ha det ljust

Jag har inte ändrat den Belysning som finns i mitt kök sen jag flyttade in men jag tror verkligen att det är dags att göra det nu. Det känns dumt att jag inte har gjort det tidigare för det behövs verkligen någon annan typ av belysning. Jag tror inte att de som bodde här innan mig hade lagt så stor vikt vid att ha bra belysning i köket så det kan ju verkligen ha något med det att göra. När det kommer till mitt kök så vill jag gärna ha väldigt stark belysning. Annars så känns det lite som att man inte ser maten och det är faktiskt lite irriterande. Jag vill att allting ska vara supertydligt, det är mycket skönare att ha det på det sättet. Många vill kanske ha det mysigt när de äter men det vill inte jag ha det, jag vill bara ha det ljust.

This entry was posted on Tuesday, May 13th, 2014 at 7:48 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply